Menu
Your Cart

UVI Chair Simple stolica

-30 %
UVI Chair Simple stolica
1.437,39KN
999,00KN
Bez poreza: 818,85KN
  • Dostupnost: Dostupno
  • Model:: UVI7000
  • EAN: 0027132419890
Način plaćanja: Plaćanje pouzećem (kod dostave paketa), Bankovna transakcija (internet bankarstvo),  PayPal, VISA, AE, Cryptocurrency (Bitcoin ili Altcoin).
Dostava: 1-3 dana od narudžbe 
Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri, da lakše skužite artikal. Ne odgovaramo za pogreške nastale u opisu proizvoda, cjeni ili slike. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve nejasnoće slobodni nas kontaktirati na info@eigre.hr.

UVI stolica Simple Office stvorena je 2016. godine kada se pojavila ideja o osnivanju UVI znamke. Cilj je bio stvoriti stolicu koja bi bila prikladna za uredske aktivnosti, a istovremeno bi bila povoljne cijene. U listopadu 2018. stolica je dobila nadogradnju, čineći je još fleksibilnijom i modernom.


Prilagodljiva visina

UVI Simple Office upotrebljava standardnu CLASS-4 plinsko dizanje. Plinsko dizanje omogućava prilagođavanje visine stola do 10 centimetara, sa jednostavnim potezom ručice ispod stola.


Butterfly mehanizam

Butterfly mehanizam omogućava promjenjivanje između dvije različite postavke: prva potpuno onemogući nagibanje, a druga omogući nagibanje do 30 stupnjeva.


Prilagodljiv nasloni za ruke sa dodatnim jastučićima

UVI Simple Office ima posebna prilagodljiva naslone za ruke sa dodatnim jastučićima. Naslone je moguće podesiti u kružnim pokretima između 45 i 90 stupnjeva. Za sigurnost udobnosti imaju nasloni dodatnu PU pijenu.


Kvalitetna poliuretanska pijena

Sve UVI stolice su napunjene sa kvalitetnom hladno konstruiranom pijenom. Najveća prednost upotrijebe poliuretanske pijene je, da sadržava svoj oblik, udobnost i ostaje čvrsta i posle duže upotrijebe


Kvalitetna umjetna koža

UVI stolica Simple Office je prekrivena sa kvalitetnom umjetnom kožom, koja je građena za postojanje i jednostavno čišćenje. Omogućava dobar, čisti izgled i preprečuje ozljede, i akose šta polije po njemu.


Brze specifikacije

Maksimalna nosivost150kg
Nasloni za rokeNasloni sa dodatnim jastučićima
Prilagođivanje visineDo 10 cm
MehanizamButterfly
Prilagođivanje nagibaDo 25 stupnjeva
PijenaVrhunska i mekana PU pijena
MaterijalUmjetna koža
Jamstvo2 godine
Veličina paketa82 x 65 x 32 cm
Težina paketa16,5 kg
SKUUVI7000


Više na: UVICHAIR.com


Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro
Verifikacija (Captcha)
Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Više info.