Menu
Your Cart

UVI Chair Sport XL

Popularno -29 %
UVI Chair Sport XL

Poklon s ovim proizvodom - Besplatno igra MORDHAU za PC

2.940,28KN
2.100,00KN
Bez poreza: 1.721,31KN
  • Dostupnost: Dostupno
  • Model:: UVI9001
  • EAN: 0027132420063
Način plaćanja: Plaćanje pouzećem (kod dostave paketa), Bankovna transakcija (internet bankarstvo),  PayPal, VISA, AE, Cryptocurrency (Bitcoin ili Altcoin).
Dostava: 1-3 dana od narudžbe 
Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri, da lakše skužite artikal. Ne odgovaramo za pogreške nastale u opisu proizvoda, cjeni ili slike. Slike artikala su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve nejasnoće slobodni nas kontaktirati na info@eigre.hr.

UVI Sport XL Blue je najjači UVI stolac! Sport XL je napravljen za sve koji su veći i snažniji od prosjeka. Imajući to u fokusu, stolac ima pojačan čelični okvir, širi je, viši i izdržljiviji. No nemoj se zavarati njegovom jačinom – Sport XL Blue je i dalje fleksibilan i prilagodit će se svakoj želji koju imaš. Ako si veći dečko/cura ili par koji voli sjediti zajedno, Sport XL Blue je pravi stolac!


Prilagodljiva visina

UVI Sport XL upotrebljava standardnu CLASS-4 plinsko dizanje. Plinsko dizanje omogućava prilagođavanje visine stola do 6 centimetara, sa jednostavnim potezom ručice ispod stola.


Višenamjenski mehanizam

Višenamjenski mehanizam omogućava, promjenu između tri različite postavke: prva onemogućava nagibanje stolice, druga omogućava nastavljanje stola do 30 stupnjeva i treća omogući fiksnu prilagođavanje u bilo kojem kutu želite.


Prilagodljivo naslanjalo za leđa

Dali vam kada gledate film ili posle posla fali veća udobnost? Nagnite naslanjalo za leđa u različite pozicije između 90° i 180°. Otkrijte kut, koji vam najbolje odgovara!


4D prilagodljiva naslanjala za ruke

Naslanjala za ruke su podesiva u četiri dimenzije. Da lakše otkrijete pravu poziciju imaju naslanjala za ruke prilagodljivu visinsku, vodoravnu, širinsku i stransku poziciju. Vrh naslanjala ima dodatne jastučiće, što znači dodatna udobnost i podršku kada radite ili igrate.


Kvalitetna poliuretanska pijena

Sve UVI stolice su napunjene sa kvalitetnom hladno konstruiranom pijenom. Najveća prednost upotrijebe poliuretanske pijene je, da sadržava svoj oblik, udobnost i ostaje čvrsta i posle duže upotrijebe.


Čelični okvir

UVI stolica Sport XL ima cjevasti okvir kao osnovu. Okvir je napravljen iz jake kovine, koja omogućava podršku do 185 kilograma, bez lomljenja ili savijanja.


Kvalitetna umjetna koža

UVI stolica Sport XL je prekrivena sa kvalitetnom umjetnom kožom, koja je građena za postojanje i jednostavno čišćenje. Omogućava dobar, čisti izgled i preprečuje ozljede, i akose šta polije po njemu.


Podrška za glavu i lumbalni dio

UVI stolica Sport XL upotrebljava prilagodljivu podršku za glavu i lumbalni dio. Lumbalna podrška vam omogućava, da postignete idealnu poziciju za sjedenje i preprečuje, da bi preopteretili leđa. Podrška za glavu nudi dodatnu podršku.

Brze specifikacije

Maksimalna nosivost185 kg
Naslanjalo za roke4D
Prilagođivanje visineDo 6 cm
MehanizamVišenamjenski
Prilagođivanje naslanjala za leđaDo 180 stupnjev
Prilagođivanje nagibaDo 25° stupnjeva
PijenaVrhunska i mekana PU pijena
MaterijalUmetna koža
Garancija2 godine
Velikost paketa89 x 66 x 36 cm
Teža paketa28 kg
SKUUVI9001


Više na: UVICHAIR.com


Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
Loše Dobro
Verifikacija (Captcha)
Kolačići nam pomažu isporučiti naše usluge. Koristeći naše usluge, pristajete na naše korištenje kolačića. Više info.